TRATTORIA LATERALE

MAŠTOVITO, UKUSNO I UVIJEK NEŠTO NOVO!

Trattoria Laterale je novo mjesto u gradu u kojem možete pojesti pravu napolitansku pizzu ili probati zanimljivu ponudu dnevnih jela.

Naš je cilj goste iznenaditi uvijek nečim inovativnim kako bi naš prostor napustili s najljepšim gastronomskim doživljajima i dugotrajnim sjećanjima.

Trattoria Laterale predstavlja divno carstvo okusa s ekskluzivnom, maštovitom i ukusnom hranom. Uz bogatu ponudu izvornih talijanskih recepata, s kvalitetnim biranim vinima, u koju neprestano uvodimo novitete, Trattoria Laterale nudi modernu hrvatsku kuhinju s kreativnom kombinacijom svježih lokalnih namirnica pripremljenih suvremenim tehnikama kuhanja.

Sve je osmišljeno do najsitnijih detalja – od maštovitih jela, kvalitetnih i svježih namirnica, serviranja i posluživanja hrane, ljubaznog osoblja do elegantnog uređenja interijera uz ključni adut – a to je strast i velika zaljubljenost u kuhanje i hranu kojom želimo očarati naše goste! Sve su to razlozi zbog čega naši gosti dugo pričaju o našim kulinarskim avanturama i rado se vraćaju u Trattoriu Laterale! Svratite i uvjerite se!

 

Priredite nezaboravnu gozbu svojim gostima

Trattoria Laterale savršena je lokacija za poslovna ili privatna događanja. Kako bi vaše događanje ostalo u nezaboravnom sjećanju vama i vašim uzvanicima, naše će osoblje pridati važnost svakom detalju, od najljepših cvjetnih dekoracija do prekrasno ukrašenih stolova, a vrsni će kuhari prirediti pravu gozbu za vaša nepca.

GDJE SE NALAZIMO

LOKACIJA I KONTAKT

Trattoria Laterale

Strojarska cesta 22

10000 Zagreb

 

T. +385 (0)1 6111 411

E. lateral@cateringlisak.hr

 

Voditelj restorana

Davor Bosanac

T. +385 (0) 98 433 055

E: dbosanac@cateringlisak.hr

 

Trattoria Laterale

RADNO VRIJEME

od ponedjeljka do petka

od 11:00 – 16:00h

 

 

Za grupe, poslovna ili privatna događanja i
proslave, moguće je dogovoriti vrijeme
događanja izvan radnog vremena restorana!

INFO

Kapacitet prostora

Sjedeća varijanta do 65 osoba

Stajaća varijanta do 100 osoba

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Primajte tjedni jelovnik i novosti restorana Lateral.