ROOFTOP LATERAL WEDDINGS & EVENTS

EKSKLUZIVNA LOKACIJA S POGLEDOM NA GRAD ZAGREB ZA PRESTIŽNA DOGAĐANJA

OAZA ZELENILA, UDOBNOSTI, STILA I ELEGANCIJE

Rooftop Lateral Weddings & Events predstavlja novitet i originalnost. Smješten je na krovnoj terasi najvišeg nebodera u Hrvatskoj i prvi je pravi zagrebački krovni ugostiteljski prostor takozvani Rooftop. Riječ je o ambijentalnom vrtu u čijem prostoru posjetitelji mogu uživati i opustiti se. Iako je prostor smješten u centru Zagreba, uređenje ostavlja dojam da gosti barem nakratko mogu pobjeći daleko od gradske vreve.

 

#ROOFTOPEVENTS događanja kakva još niste vidjeli

Ambijent i ponuda se potpuno izdvaja od svega dosad viđenog. S jedinstvenim panoramskim pogledom na glavni grad Hrvatske prepoznat je kao idealno mjesto za održavanje korporativnih eventa i luksuznih proslava u Zagrebu.

Kombinacija zatvorenog prostora i prostrane terase idealna je za promocije, konferencije, sastanke, prezentacije i radionice kao i poslovne i privatne proslave, partije ili koncerte.

 

Naš stručni tim za svako događanje prilagođava postav prostora te organizira jedinstvenu i vrhunsku ponudu hrane i pića. Pažljivo brinemo o svakom detalju kako bi gosti bili zadovoljni i doživjeli najljepše uspomene.

GDJE SE NALAZIMO

LOKACIJA I KONTAKT

Rooftop Lateral Weddings & Events

Strojarska cesta 20 / 26. kat

10000 Zagreb

 

E. lateral@cateringlisak.hr

 

Kontakti:

M. +385 (0) 98 433 055 Davor Bosanac

M. +385 (0) 98 352 992 Ana Lisak

 

POŠALJITE UPIT

 

Rooftop Lateral Weddings & Events

@rooftoplateral

INFO

Kapacitet prostora

Max 300 osoba

Max 100 osoba u zatvorenom dijelu